mun.Chişinău, str. Alba Iulia, 21   harta

  • Ru
  • Ro

(+373) 22 944 944 (+373) 69 944 944
  Blvd. Traian 7/1, Chisinau

Consultaţiile
Consultaţii în cadrul «EUROLAB» sunt oferite de către medici de 17 specialităţi. Puteţi beneficia de serviciile lor de la 8:00 la 18:30, în zilele lucrătoare, şi de  la 8:00 la 13:00, în zilele de sâmbătă. Este foarte simplu să Vă programaţi la medic. Pentru aceasta fie sunaţi la numărul de telefon 022 944 944, fie rezervaţi serviciul necesar direct de pe site.  Consultaţiile specialiştilor sunt personalizate şi includ: crearea Cartelei Medicale Electronice  (CME), determinarea volumului necesar de investigaţii şi stabilirea diagnosticului clinic în conformitate cu  ICD, selectarea strategiei de tratament, monitorizare şi profilaxie în baza protocoalelor  şi recomandărilor clinice naţionale şi internaţionale, dar şi ţinând cont de preferinţele personale ale Dvs. Cel mai important este faptul că noi vă oferim accesul la CME-ul Dvs. de la distanţă, prin intermediul unui canal sigur de legătură.

Alegerea analizelor
Specialiştii Eurolab vă vor ajuta să alegeţi volumul optim de investigaţii, bazându-se pe recomandările clinice moderne şi doleanţele personale ale Dvs. La fel, veţi fi familiarizat(ă) cu regulile de pregătire pentru efectuarea analizelor, aceasta este foarte important!

Investigaţiile
Noi efectuăm peste 1000 de teste de laborator. Rezultatele pentru majoritatea dintre acestea sunt gata chiar în ziua când au fost prelevate probele. Dacă veţi avea nevoie de investigaţii suplimentare nu va fi nevoie de prelevarea repetată a sângelui (noi păstrăm probele biologice timp de 7 zile). Noi vă vom informa despre efectuarea testelor printr-un SMS expediat la numărul de mobil indicat la momentul înregistrării.

La fel, puteţi lua cunoştinţă de rezultatele investigaţiilor accesând pagina principală a site-ului şi imprima formularele fără a ieşi din casă ori din oficiu. La fel, Dvs. le puteţi obţine oricând fie venind personal la Centru, fie prin intermediul poştei electronice sau a faxului.

Pentru a economisi timpul, Dvs.  (ori medicul Dvs.) puteţi comanda testele de laborator din  catalog, astfel venind la Centru va trebui doar să-i spuneţi registratorului datele personale şi să achitaţi taxa pentru teste. Comanda on-line a analizelor este mai ieftină decât efectuarea acestora în baza recomandării tradiţionale a medicului. Vă veţi putea convinge de aceasta personal! Rezultatele investigaţiilor sunt păstrate pe serverul nostru timp de 3 ani şi în această perioadă le veţi putea solicita oricând repetat.

Garanţiile
Noi garantăm  confidenţialitatea oricăror informaţii ce ţin de persoana Dvs.  

Program de lucru:

Luni – Vineri              7:30 – 19:00

Sâmbătă                  8:00 – 13:00

Prelevarea sângelui:

Luni – Vineri              7:30 – 15:00

Sâmbătă                  8:00 – 13:00