mun.Chişinău, str. Alba Iulia, 21   harta

  • Ru
  • Ro

(+373) 22 944 944 (+373) 69 944 944
  Blvd. Traian 7/1, Chisinau

DSC_4606

Oamenii trebuie să trăiască mai mult și mai bine!
Europenii trăiesc, în medie, cu10 ani mai mult decât cetatenii ​​Moldoei. Si cauza este nu doar nivelul medicinei. Europenii fac examene medicale regulat si preventiv, cu alte cuvinte au grija de sanatatea sa la timp. Cuvântul cheie aici este preventiv. La noi despre sanatate isi aduc aminte cind boala deja bate la usa. Ceea ce înseamnă că posibilitatea unui tratament rapid și eficient este deja pierdut. In plus, tratamentul intirziat intotdeauna duce la un buget mai mate. Deseori nici o sumă de bani nu poate salva persoana apropiata, care a aflat de o boală gravă prea târziu.

Nimeni nu este imun la boala. Ce ati face daca ati afla ca boala poate fi prevenita, ati schimba ceva in viata dvs?

Și dacă totusi v-ati imbolnavit, sa va puteti vindeca rapid si fara daune serioase asupra organismului.

Centrul Eurolab este o institutie medicala de tip nou. Prioritatea noastră consta in a ajuta oamenii să trăiască mai mult și mai bine.

În acest scop, am creat un laboratoare medical modern si bine echipat, am pregatit specialisti calificati in domeniul medicinii de laborator, biologie moleculare si geneticei si am format o echipa profesionista de medici de diferite specialități. Acum nu mai e nevoie sa plecati in strainatate, Eurolab este deja în Moldova!

 

Servicii medicale de laborator
Folosind 12 analizoare complet automatizate din Japonia, Statele Unite ale Americii, Italia si Germania, noi efectuam analize clinice, citologice, biochimice, imunoenzimatice, analize de cercetarea biologica si genetica moleculara.
Am implementat un sistem informational modern, pentru a elimina greseala „factorul uman”. Pe orice proba automat se aplica codul de bare, și apoi proba calatoreste prin laborator, fără pericol de a se pierde. Atunci când rezultatele cercetării sunt gata, ele imediat sunt trimise automat la adresa de e-mail a pacientului.

 

Centrul Eurolab participă la sistemul internațional de control extern al calității.

În fiecare lună, trimitem rezultatele testelor în străinătate, unde acestea sunt comparate cu alte mii de teste, obținute în diferite laboratoare din întreaga lume. Acest lucru ne permite să spunem cu încredere pacienților și a partenerilor noștri: rezultatele cercetărilor efectuate în laboratoarele Eurolab, sunt cele mai fiabile.

Noi informam pacientii despre cum sa se pregateasca pentru analize, si luam în considerare impactul medicamentelor luate de catre pacient, si un lucru importat constitue faptul ca medicii nostri prescriu doar analizele necesare, astfel diagnosticul devenind si mai efectiv si mai putin costisitor, prin urmare mai accesibil.

 

Consultatiile medicilor
La noi va asteapta o echipa de medici de diferite specialitati: medic generalist, medic pediatru, ginecolog, endocrinolog, endocrinolog – pediatru, medic pediatru, urolog, androlog, alergolog, nefrolog, reumatolog, gastrolog, hepatolog, oncolog, hematolog, mammolog, neurolog, proctolog.

Medici EUROLAB se desting prin atitudine personalizata pentru fiecare pacient: o consultare calitativă, documentare atentă într-un dosar medical, prescrierea analizelor si investigatiilor necesare, tratament și de prevenire, toate se fac în strictă conformitate cu protocoalele și prescriptiile internaționale și naționale.

Le oferim pacienților noștri oportunitate de a face inscriere la medic si de a comanda analiza dorita online, utilizind site-ul Centrului.

 

Diagnostic USG

USG a organelor interne (rinichi, ficat, pancreas);

Ecografie ginecologică (transvaginal)

USG a prostatei

USG a glandei tiroide

USG a glandelor mamare

USG a articulatiilor