mun.Chişinău, str. Alba Iulia, 21   harta

  • Ru
  • Ro

(+373) 22 944 944 (+373) 69 944 944
  Blvd. Traian 7/1, Chisinau

Promoţie „Diagnosticul infecțiilor urogenitale”!

În perioada din 15 octombrie până la 14 noiembrie 2019 Centrul Medical Eurolab vă oferă examinarea infecțiilor urogenitale la prețurire duse de până la 50%.

Un test pentru prezența sau absența acestor infecții exclude impactul negative asupra sănătății reproductive a femeilor și bărbaților, mai ales că în majoritatea cazurilor bolile sunt asimptomatice. Acest screening este recomandat pentru toți cei care au o viață sexual activă sau intenționează să aibă o sarcină.

Programul include teste pentru detectarea ADN-ului infecțiilor patogene cu transmitere sexuală, a microorganismelor oportuniste și ciuperci din grupaCandida. Acesteanalize ne permit să stabilim prezența microorganismelor, ceea ce este important în determinarea tacticii de tratament.

Infecțiile cu transmitere sexuală pot fi asimptomatice sau cu simptome clinice minore și sunt diagnosticate déjà în faza de complicații. Prin urmare, depistarea precoce a agenților patogeni a acestor infecții permite nu numai să preveniți transmiterea lor către partenerul sexual, ci și să preveniți complicațiile grave.

Recomandat pentru examinarea bărbaților și a femeilor.

Investigaţiile sunt recomandate în următoarele cazuri:

  • Screening pentru detectarea infecțiilor sexual transmisibile
  • Examinarea în cazul prezenței reclamațiilor pacientului și a manifestărilor clinice ale procesului infecțio-inflamator
  • Examinarea persoanelor ai căror parteneri sexuali au depistat anumite infecții
  • Screeningul în cazul planificării sarcinei
  • Pregătirea pentru operații asupra organelor sistemului urogenital

* Serviciile medicale suplimentare sunt plătite în regim comercial. Oferta nu se aplică la alte reduceri și promoții Eurolab.

 

Trăiţi mai bine cu Centrul Medical EUROLAB!

Facebook