mun.Chişinău, str. Alba Iulia, 21   harta

  • Ru
  • Ro

(+373) 22 944 944 (+373) 69 944 944
  Blvd. Traian 7/1, Chisinau

Medicii EUROLAB

În centrul medical «EUROLAB», pe lângă laboratorul care efectuează o mulțime de analize moderne, unice, există și secția de consultare în care activează medici de diferite specialități.

Hippocrates spunea că: „Arta vindecării poate fi căpătată timp îndelungat. Doar atunci ea poate aduce folos.”

Toți medicii noștri au o experiență vastă de muncă, stagiul lor medical constituind de la 20 la 30 și mai mult de ani.

svetlana-suetnova

În fiecare zi, de la 8.00 la 14.00, puteți beneficia de consultația medicului cu experiență – Svetlana Suetnova – medic de categorie superioară cu o experiență de 35 de ani, din dinastie de medici!

De la 8.00 la 18.00 vă puteți înscrie pentru o consultație la pediatru și ginecolog, iar sâmbăta: de la 8.00 la 13.00.

nadejda-bujac

Pediatrii noștri – Nadejda Bujac și Vera Lâhenco – sunt medici cu experiență de categorie superioară cu un stagiu mare de muncă, care stau la dispoziția dumneavoastră în cabinete dotate cu toate cele necesare pentru  examinarea bebelușului dumneavoastră. În cabinet există cântar pentru copii, măsurător, tonometru pediatric, otorinoscop pentru examinarea urechiușelor și nasului, oftalmoscop pentru examinarea retinei, precum și aparatul BIOPTRON pentru efectuarea terapiei cu lumină.

vera-lihenco

Ginecologii Natalia Bulat și Vera Melniciuc (de categorie superioară, experiență – mai mult de 30 de ani) posedă metodele moderne de diagnosticare și tratament, care includ: colposcopia digitală cu înregistrare video și metoda de tratare cu unde radio a patologiilor colului uterin și a organelor sexuale externe, precum polipii, papilloma, eroziunile, etc.

bulat-natalia

În fiecare zi, inclusiv și sâmbăta, se efectuează investigarea cu USG a organelor interne, a glandelor mamare și tiroide, a articulațiilor, investigarea trans-rectală a prostatei la bărbați și investigarea trans-vaginală a organelor bazinului mic la femei și alte investigații. În centrul nostru aceste investigații sunt efectuate de către medicii Ion Ghețiu și Alexandra Diancova.

ion-ghetiu

Urologul Serghei Pascari efectuează consultații în orele matinale în zilele impare. Acesta posedă metoda fără contact de eliminare a papiloamelor, fiind medic de categorie superioară cu o experiență mai mare de 20 de ani.

Activează conform înscrierilor în prealabil medicii de specialitate îngustă – reumatologul, doctorul în științe, docentul Ala Negrescu-Pascaru, alergologul Ludmila Țaralunga (stagiu – 35 de ani, categorie superioară), endocrinologii – medici de categorie superioară cu o experiență mai mare de 25 de ani – Galina Palii și Angela Dmitrieva,

angela-dmitrieva

precum și endocrinologul pediatru – Adrian Chiriac.

zdorovii-rebenok

Gastrologul Calina Bujor, doctor în științe, medic de categorie superioară, își așteaptă pacienții în fiecare sâmbătă de la ora 8 la 13.

Nefrologul pediatru Tamara Diancova a activat circa 30 de ani în calitate de șef a secției nefrologice a spitalului pentru copii, experiența sa inestimabilă fiind utilizată pentru a oferi ajutor copilașilor dumneavoastră.

Mamologul Ivan Repeha (medic de categorie superioară, stagiu – 30 de ani),

repeha

oncologul general Oxana Pihut (medic de categorie superioară,stagiu – 18 ani), hematologul Valentina Gladâș (medic de categorie superioară, stagiu – 31 de ani).

Avem un excelent medic proctolog – frumoasa și profesionista Elvira Andon.

Neuropatologul Svetlana Socican oferă ajutor adulților și copiilor. Profesionalismul său și atitudinea față de pacienți ne onorează. Nici o analiză nu reprezintă un diagnostic, deoarece diagnosticul poate fi determinat doar de către medic. În Centrul nostru există o combinație unică de analize moderne și de medici de înaltă calificare, pot folosi toate acestea spre beneficiul pacientului.

Beneficiați de șansa unei consultații medicale și a unui tratament calificate! Să aveți parte de sănătate!

Facebook