mun.Chişinău, str. Alba Iulia, 21   harta

  • Ru
  • Ro

(+373) 22 944 944 (+373) 69 944 944
  Blvd. Traian 7/1, Chisinau

Containerul pentru colectarea urinei îl puteţi ridica la registratura Centrului. Containerul va avea aplicat un cod de bare. Dacă aţi procurat containerul în reţeaua de farmacii aveţi nevoie mai întâi să vă înregistraţi, să ridicaţi  codul de bare alocat pe care-l veţi lipi apoi pe capacul containerului.

Pentru a obţine rezultate exacte trebuie să vă pregătiţi pentru investigaţie: să vă abţineţi de la eforturile fizice, consumul de alcool, să vă culcaţi în ajun la ora obişnuită pentru Dvs. Dimineaţa veţi colecta prima doză de urină. Înainte de colectarea urinei trebuie să efectuaţi igiena necesară a organelor genitale exterioare, spălându-le sub duş cu săpun, pentru ca eliminări din ele să nu nimerească în urină. După această pregătire vă duceţi la toaletă şi colectaţi Doza Medie de Urină în vas (100-150 ml). Vasul se închide cu capac şi se aduce în cabinetul de primire a urinei al laboratorului.

Atenţie!
Este inadmisibil să trimiteţi urina pentru investigaţie în vase destinate altor scopuri, deoarece rămăşiţele ingredientelor conţinute în ele pot altera esenţial rezultatele analizelor Dvs.

În caz de întrebări ambigue, va rugam sa ne contactati prin telefon 022 944 944